Everything about بیماری زونا نهفته
Everything about بیماری زونا نهفته
Blog Article
زونا در واقع از طریق سرفه یا عطسه پخش نمیشود. فقط تماس مستقیم با مایع تراوش شده از تاولهای آن میتواند ویروس را پخش کند.
زونا معمولاً به صورت نواری از تاول در یک طرف بدن و معمولاً روی تنه، گردن یا صورت ظاهر میشود.
نوزادان و افرادی که دچار آبله مرغان فعال هستند و نیز بیمارانی که از ضعف سیستم ایمنی بدن رنج میبرند، از جمله بیماران سرطانی، افرادی هستند که بیشترین خطر انتقال بیماری زونا در مورد آنها وجود دارد. در موارد نادری ممکن است بیماران مبتلا به زونا به خاطر جلوگیری از خطر انتقال آن به نوزادان و بیماران سرطانی، در بیمارستان بستری شوند.
در مراحل بعدی زندگی و با افزایش سن، ابتلا به زونا محتمل میشود زیرا سیستم ایمنی بدن شما به دلیل سن یا سایر شرایط پزشکی شروع به افت میکند و ویروس میتواند دوباره در بدن فعال و سپس ظاهر شود یا به عنوان چیزی به نام زونا نمود پیدا کند.
ویروس زونا فقط تا زمانی فعال است که تاول برای اولین بار خشک میشود. به عبارت دیگر انتقال قبل از ایجاد تاول و بعد از تشکیل پوسته امکانپذیر نیست.
● داروهای ضدویروسی که زونا را درمان میکنند را میتوان با خیال راحت در دوران بارداری استفاده کرد. آنتی هیستامینها همچنین میتوانند به کاهش خارش کمک کنند و استامینوفن میتواند درد را کاهش دهد.
اصرار شهرداری برساخت مسجد در پارک قیطریه/ واکنش عضو شورا؛ تاکی قرار است خودزنی کنیم؟
علاوه بر موارد گفته شده، گاهی اوقات زونا باعث ایجاد درد شدیدی بیماری شبه زونا در فرد میشود. از این رو پزشک برای کاهش علائم بیماری، داروهای زیر را تجویز میکند:
○ مصرف داروهایی که سیستم ایمنی را تضعیف میکنند، مانند استروئیدها یا داروهایی که پس از پیوند عضو داده میشوند.
در این مقاله درباره زونا، علائم، درمان و مراقبتهای لازم میخوانید. برای خواندن مقاله پیش رو به ۷ دقیقه زمان نیاز دارید.
اسرائیل قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد با درخواست آتش بس فوری را نادیده گرفته است.
درد و علائم عمومی زونا معمولاً بعد از برطرف شدن جوشهای چرکین به تدریج تسکین پیدا میکند. در مواردی از این بیماری که حالت خیلی حاد و شدید نداشته باشد، معمولاً بهبودی کامل برای کودکان و جوانان بعد از ۲ تا ۳ هفته و برای بزرگسالان بعد از ۳ تا ۴ هفته حاصل میشود.
زونا خود را به صورت ضایعات پوستی (راش) قرمز رنگ توام با درد و سوزش بروز میدهد.
داروهای والاسیکلوویر و فامسیکلوویر هم در درمان این عارضه مؤثر هستند. هنوز ثابت نشده است که داروهای استروئیدی سیستمیک در درمان علائم زونا تأثیری داشته باشند.